Komentáře

1 pihovatá vopice | Web | 4. dubna 2017 v 9:59 | Reagovat

Já mám tu krupičnou kaši ráda pořád, i když mi bylo už 65 let. :D

Jinak se snažíme, často máme tofu, pohanku, červenou čočku, nebo kuskus, některé dražší produkty z důchodu kupovat nemůžu, bohužel....

2 padesatka | E-mail | Web | 4. dubna 2017 v 15:45 | Reagovat

Já taky krupicovou kaši ráda...:)

3 Karol Dee | Web | 11. dubna 2017 v 19:42 | Reagovat

Kešu (a taky tahini) máslo jsem jednou objevila v Zajících v krabici a moc mi to teda nejelo - tahini bych označila vyloženě za hnusné a to kešu se mi podařilo spotřebovat až teď, snad po roce (plusové body za to, že se nezkazilo :D), kdy jsem jeho zbytek nakydala do korpusu na dort. Hurá a už si ho nekoupím - špatné sice nebylo, ale jako mazadlo na chleba se mi to nepozdávalo a jiné využití se mi nacházelo těžko.

4 Hanyuu | Web | 12. dubna 2017 v 9:44 | Reagovat

[3]: Vždyť kešu, arašídové a jiná oříšková másla jsou žrádlo všech žrádel!  (Teda až na sezamovej hnus :D)
Jak se může stát, že to někomu nechutná? O_O :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.