Komentáře

1 Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 18. dubna 2017 v 13:13 | Reagovat

Batáty bych jednou konečně chtěla ochutnat, každý mi tvrdí, že jsou z nich ty úplně nejvíc om nom nom hranolky z trouby. Jen ta cena. :'D

Úplně jsem ale teď díky tobě dostala chuť na bedlové řízečky, plněné zapečené žampiony nebo hlívovou "dršťkovku", a to bych jako dítě houbu nepozřela. Teď si je dám fakt ráda. A chřest. To je moje jarní zeleninová láska.

2 m17 | Web | 18. dubna 2017 v 16:01 | Reagovat

A co hladká (hrubá) mouka? Jak děláš například čočku?

3 Lucille Daryl | Web | 18. dubna 2017 v 18:11 | Reagovat

[2]: Já se stravuji zdravě. Bílou mouku nemám a nepoužívám absolutně vůbec ;-) Čočku? Uvařím s kořením a zeleninou. A pokud ti jde o nějaké zahušťování, to jde přece i jinou moukou, to dá rozum. Ale já nezahušťuji vlastně nic a ničím, vždyť je to zbytečné. Obzvlášť u čočky. :-)

4 Hanyuu | Web | 18. dubna 2017 v 20:43 | Reagovat

Čočka s moukou? To je fakt nebo sranda? O_O kentus

5 Daisy | Web | 19. dubna 2017 v 0:07 | Reagovat

Joo, kuskus, tak bez něj bych se neobešla! Cokoliv oželim, ale kuskus ne 😊.. Hezký článek. Líbí se mi i ten obrázek na začátku, působí to profesionálně 😊

6 Kitty | Web | 19. dubna 2017 v 9:33 | Reagovat

[1]: Batáty jsem omylem použila pro svoje zdravé stravování a hubnutí. Omylem jsem koupila batát, psala jsem o tom u sebe nedávno. Těžko se shání, však byl z Thajska v Penny. Je prakticky bez chuti, ale možnost hranolků může být pro někoho zajímavá. To jen pro názornost - podobné jako brambory, ale s jinou cenou. Těžko se seženou, možná - nevím kde.
Kuskus používám často, hlavně ten neloupaný. Je praktické, že se jen zalije vývarem nebo vodou a za chvilku se může jíst. občas je ve výrazné slevě ;-))

7 Kitty | Web | 19. dubna 2017 v 9:35 | Reagovat

Pro autorku blogu - těžko se mi čte černé a drobné písmo na tmavém podkladě. Nemohla bys s tím něco udělat? Články máš "výživné rozsahem i zajímavým tématem", ale namáhá to oči víc než málo...

8 Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 19. dubna 2017 v 9:38 | Reagovat

[6]: Nemyslela jsem je péct jenom tak samotné, ale třeba s kořením na americké brambory nebo rozmarýnem. ;)

9 Lucirä | 19. dubna 2017 v 13:15 | Reagovat

[6]:: [8]:: Mně tedy chuť nepřijde vůbec stejná a "nijaká" už vůbec ne :-) Jsou úplně jiné a sladké. Mamka je peče třeba jen lehce osolené  a opeřené, bez výrazného koření, a je to pecka. :-)

[7]:: Je to všechno otázka správné kalibrace monitoru.. ale něco s tím provedu, koukám, že to tak má víc lidí. ;-)

10 Hanyuu | Web | 19. dubna 2017 v 17:38 | Reagovat

[6]: Tyjo a nemůže to být spíš tím, že to byl nějakej shit batát? Bez chuti vážně nejsou.
Batáty kupuju pravidelně právě proto, že mají úplně jinou chuť než obyč brambory - a chuť opravdu mají. Výborné jsou pečené, nakrájené na plátky se sladkou paprikou.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.