Komentáře

1 Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 10. července 2017 v 19:54 | Reagovat

Ty bláho, těch hub! A takový krásný křemenáče! *-*

2 Lucirä | E-mail | Web | 10. července 2017 v 20:53 | Reagovat

[1]: Z těch jsme měly hroznou radost. ^^ Pár dní předtím jsme totiž chodily po lese, kde jich rostlo hrozně moc, když jsme byly malý, a já si děsně přála nějakýho oranžovýho fešáka zase najít. A nic. No a v neděli jsme tam šly a byly hned na kraji cesty, která do těch lesů vede. Všechny jsme se shodly na tom, že to jsou stejně nejhezčí houby ze všech. :3

3 Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 10. července 2017 v 21:03 | Reagovat

[2]: To máte pravdu, jsou. :3

4 padesatka | E-mail | Web | 10. července 2017 v 21:17 | Reagovat

Ty houby upravujete jak...? Smaženici bych si dala hned nebo houbovou omáčku.

5 Lucirä | E-mail | Web | 10. července 2017 v 21:24 | Reagovat

[4]: Fujky, tak to smaženice u mě vůbec nemá šanci. :-D Houby jsou samy o sobě docela těžké do žaludku, co se stravitelnosti týče. A smažené jídlo je na tom pochopitelně stejně. Takže z téhle kombinace se mi ježí chlupy na rukou. :-D Poctivě sušíme. Lesní houby miluju, ale pro mě tedy jedině sušené. Poté namočit, propláchnout a až pak na pánev (se zeleninou, s rýží) nebo do polévky. :-)

6 padesatka | E-mail | Web | 10. července 2017 v 21:26 | Reagovat

[5]: Proti gustu...:) Já můžu houby na všechny způsoby.

7 Nauesin | Web | 11. července 2017 v 14:25 | Reagovat

Dobré horory už se těžko shánějí, to je pravda (jakožto milovník hororů mě to nehorázně mrzí :() Zkus se podívat na Get out, je to... no, měl by to žánrově být horor, jen to není až tak typický horor, spíš psychologicky film? Nevím, celý film je takový hodně napjatý, možná to nebude úplně tvoje gusto, ale není to špatný film.
Hodně se mi líbí fotečka s pampeliškou, ta atmosféra je nádherná, přímo pro mě :D

8 Atheira | Web | 11. července 2017 v 15:31 | Reagovat

[5]: Ty seš taky smažená, pak tě po všem píchá žaludek a běhají ti v něm křečci, jak je celej svět nestravitelnej. Třeba takovej langoš... hmmm. :D

9 Jíťa | Web | 11. července 2017 v 17:36 | Reagovat

Jů, houby, už teď? Musím se jít porozhlídnout do lesa :D

Moc se mi líbí první dvě fotky, jsou správně večerně letní :)

A s plaváním souhlasím, taky mi to hodně pomáhá se stresem (a zády) :)

10 Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 11. července 2017 v 17:46 | Reagovat

[5]: Ale vždyť smaženice vlastně vůbec není smažená. :D

11 Lucirä | E-mail | Web | 11. července 2017 v 18:35 | Reagovat

[10]: Co si pamatuju, tak se dělá s vejcem na pánvi na oleji, ne..? O.o :D

12 Atheira | Web | 11. července 2017 v 18:38 | Reagovat

[10]: Jestliže smažení bereme jenom jako vrstva oleje a v ní plavající věci, pak není smažená, ale restovaná... Ale není to už jedno? :D

13 Lucirä | E-mail | Web | 11. července 2017 v 18:42 | Reagovat

[8]: A nejlíp k snídani, co? :-D

No, to je asi fakt, za smažení se považuje, když to v tom oleji plave.. Ale mně je to nějak jedno, prostě je to mastný... a v tomhle případě hlavně slizký. :-D

14 Sakura Minamino / Tweedledee | E-mail | Web | 11. července 2017 v 18:56 | Reagovat

[12]: Samozřejmě, že to jedno je, jen mě to zarazilo, protože pod pojmem smažené si představím něco, co plave ve vrstvě oleje, a do smaženice moc oleje nedáváme. :D

[13]: Ono hodně záleží na tom, jak ji uděláš, protože jako dítě bych to třeba nepozřela ani za zlatý prase, a teď si domácí smaženici, když už nějaká čerstvá houba je, dám ráda, a slizká fakt není. :D

15 Lucirä | E-mail | Web | 11. července 2017 v 19:01 | Reagovat

[14]: Tak já věřím, že se dá udělat i nějak chutněji, než jak si pamatuju já, ale mě tohle jídlo prostě nikdy nelákalo a nikdy ani nesedlo. :-) Ale nikomu to neberu.

16 Atheira | Web | 11. července 2017 v 19:24 | Reagovat

[14]: Já třeba mezi tímhle dlouho neznala rozdíl. Všechno, co se dělalo na pánvi na oleji bylo smažení. Mamka vždycky všechno teda restovala, ale říkala tomu smažení. Nabyla jsem proto dojmu, že tohle je normální smažení a to, co se pod tím pojmem opravdu skrývá, že provozuje třeba naše babička a to dělá proto, že je čuně, ne proto, že by se to tak skutečně dělalo. Že není jedno jako druhý a že je vcelku normální nalít na pánev několik cm oleje, jsem zjistila až opravdu hodně hodně pozdě. Do tý doby jsem nechápala, kde lidi berou použitý kuchyňský olej a proč řeší, co s ním. Vždyť přece nikdy na pánvi nezůstane... to jim jako zbyde jak... No, teď už to vím. :DDD

17 veruce | Web | 12. července 2017 v 0:54 | Reagovat

Ta pampeliška se povedla a houby závidím ;)

18 Sova přepálená | E-mail | Web | 12. července 2017 v 19:04 | Reagovat

Ta první fotka je boží, vypadá velice mimozemsky. :D
Houby mě baví hledat a sbírat, k jídlu je ale už moc ráda nemám. Opravdu mi chutnají asi jenom v polívce, jinak mi vadí právě ta slizovatost. :D

19 Lady Lenna | Web | 12. července 2017 v 23:57 | Reagovat

Ty jo, tolik hub :D Já jsem hrozně líná do bazénu chodit, i když ho máme doma :/ Na horory mám sezónu celoročně, můj nejoblíbenější žánr :D díky tomu se ale pak bojím jít spát :D

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.